More than just IT

Onze portfolio

Hieronder zie je een overzicht van enkele van de projecten waar Sem-IT aan gewerkt heeft.
Wie weet komt binnenkort jouw project bij dit overzicht te staan!

Meubelplan.nl
Meubelplan.nl is een platform waarop leveranciers hun productgegevens kunnen toevoegen en onderhouden, winkeliers kunnen zich dan aansluiten bij het platform zodat zij getoond worden bij de producten die op de site zichtbaar zijn.
Als bezoeker kun je, nadat je je locatie hebt opgegeven, direct bij de meubels die je bekijkt, zien welke winkeliers bij jou in de buurt het meubel in de showroom hebben staan, of kunnen leveren.
Gebruikte technologieën
Java 8, Java EE7, Spring MVC, Thymeleaf, MongoDB, REST, JMS, JSON, AngularJS, CoffeeScript
Webwinkelkoppelingen
Webwinkelkoppelingen bied een groot aantal koppelingen aan die aansluiten bij het platform myShop.com. Beschikbare koppelingen omvatten onder andere exactonline, e-boekhouden, beslist, google shopping.
Initieel heeft Sem-IT het onderhoud en verdere ontwikkeling van de bestaande PHP applicatie overgenomen, later hebben we een nieuwe versie van het platform ontwikkeld, gebaseerd op Java technologieen.
Gebruikte technologieën
PHP5, REST, XML, JSON, Java 8, Java EE 7, AngularJS
myShop.com | Help systeem
Voor myShop.com heeft Sem-IT een Java wiki applicatie opgezet en aangepast naar de behoeften van myShop.com, om te dienen als een help systeem waarin klanten van myShop.com zelf informatie kunnen vinden over het gebruik.
Van deze applicatie zijn op dit moment vijf instanties actief, welke naast elkaar beschikbaar zijn voor verschillende onderdelen (nl/en, algemeen en technisch).
Gebruikte technologieën
Java 7, Java EE 6, JSP, Custom JSP tags, HTML, CSS, Glassfish
myShop.com | Salo
Een van de klanten van myShop.com is groothandel Salo. Deze klant wilde graag dat installateurs gemakkelijk een eigen webshop met hun eigen assortiment kunnen aanmaken, op basis van het assortiment dat Salo aanbiedt.
Door middel van een plugin voor het myShop.com platform is het mogelijk gemaakt dat zo'n 600 installateurs een eigen webshop kunnen aanmaken en daaruit hun eigen assortiment kunnen kiezen uit ruim 350.000 artikelen die Salo aanlevert aan de plugin.
Iedere installateur kan per artikel een eigen marge of korting toepassen en heeft zo alle vrijheid om zijn webshop naar eigen inzicht in te richten.
Gebruikte technologieën
PHP5, MongoDB, AngularJS, XML, XSL, MVC

Heb je ook een project in gedachten?

Gebruik het contactformulier om vrijblijvend contact met ons op te nemen, we geven je advies hoe je je project het beste kunt aanpakken, en kijken wat we voor je kunnen betekenen.


Contactformulier

Contactgegevens

Sem van der Wal
Spoorstraat 28a
6953BX Dieren
sem@sem-it.nl
06-13897707
www.sem-it.nl
semvdwal