More than just IT

Even voorstellen

Onder de naam Sem-IT werk ik als ZZP'er sinds 2005 in de e-commerce branche. Daarbij heb ik veel klanten kunnen helpen bij het opzetten of verbeteren van hun website of webshop.
Sinds 2005 werk ik samen met myShop.com, waar ik verscheidene interne applicaties heb gebouwd die extra functionaliteit toevoegen aan het myShop.com platform. Hier werkte ik samen met een team van mensen in verschillende disciplines.
Sinds 2011 werk ik samen met Quaweb internetdiensten aan een platform voor koppelingen tussen webwinkels en andere diensten zoals boekhoudpakketten en affiliate partijen, webwinkelkoppelingen.
Sinds 2015 ontwikkeld Sem-IT een meubel platform waarbij leveranciers en winkeliers samen werken om klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien: MeubelPlan.nl.

Alles bij elkaar genomen heb ik 12 jaar ervaring in alles wat bij webshops komt kijken, vanaf het ontwikkelen van webshops, webshop extensies, webshop platformen en webshop koppelingen tot het implementeren van een design, beheren van producten en helpen bij vragen en problemen.


Specifieke vaardigheden

De technieken en vaardigheden die benodigd zijn voor de bouw en onderhoud van een webshop zijn heel divers. Daarom zijn mijn vaardigheden net zo divers, en als we iets tegenkomen dat we nog niet kennen? Leuk, ik verdiep me er graag in!
Een kort overzicht van mijn vaardigheden (niet volledig):

Programmeertalen
Java 8, PHP 5, Javascript, Coffeescript

Backend Frameworks
Spring MVC, JavaEE 7

Frontend Frameworks
AngularJS, Bootstrap, jQuery

Databases
MySQL, MongoDB, OrientDB

Webservers / Applicationservers
Apache, Nginx, Glassfish, Google App Engine

Communicatie
XML, JSON, REST, SOAP

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op via het contactformulier om te zien hoe we onze ervaring kunnen gebruiken voor jouw project!

Contactformulier

Contactgegevens

Sem van der Wal
Spoorstraat 28a
6953BX Dieren
sem@sem-it.nl
06-13897707
www.sem-it.nl
semvdwal